söndag 30 oktober 2011

Noll fokus

Just nu har jag tappat fokus på det positiva i livet :( Den här årstiden gör mig inte på det bästa humöret....Det blir kallare, mörkare, regnigt, blött, geggigt, fulla huset med grus :/ Visst har vi också snart renoverat "sönder" oss, vi är inte klara än pga allt annat som också måste fixas i vardan. En sambo som jobbar och jobbar, barn som har träningar som dom ska skjutsas till, det ska handlas, städas, hunden ska ha sitt, och så jag då...Hela tiden får jag sätta fram mitt mål att vi ska vara klara, men nu känns det som om vi aldrig kommer dit.
Att det sen går tungt i dansen också, som varit min stora glädje hela våren och sommaren, gör inte saken bättre!! Vi går fortsättningskurs nu och det blev helt plötsligt svårt....Känns som om jag tappat allt, kan ingenting helt plötsligt...
Ja, det blev lite gnäll idag, men det vänder väl, det gör det alltid. Men tungt just nu....

Varför ska det vara så svårt att peppa sig själv när man behöver det?

onsdag 26 oktober 2011

Nu ekar det ganska tomt mellan inläggen här! Blir så när man har mycket att göra :-) Snart verkar dra ut på tiden, men blir det inte ofta såå? Jag har i alla fall ett sovdugligt sovrum, har sovit i den nya sängen i fyra nätter. Första natten var hemsk, undrade vad jag hade köpt...men sen har det gått bra, så förmodligen behövde jag bara vänja mig :-) Hade så önskat att jag skulle på fixa i ordning med gardiner och pyssel till helgen, och att det verkligen skulle vara klart allting då, men jaa, vi får se...Jag är i alla fall ledig måndag och tisdag nästa vecka så en hel del ska kunna bli klart i alla fall!!
Till helgen måste jag också ut och plocka mossa och lite annat innan det kommer snö. Det är lite minusgrader på nätterna, men inte alla nätter. Men snart så kommer snön och då blir det för sent. Tänkte testa att klä ljuskronan som jag har med mossa i år i stället, så slipper sambon få tallbarr i sin middagsmat ;-)
Nu längtar jag faktiskt efter advent och lite pyntande, och det är ovanligt för att vara mig!!! Men kanske för att man fått lite fint här hemma så känns det roligare :-))
Önskar er alla ett bra veckoslut, bilder på renoveringarna kommer så snart det är klart!


Den här söta ljusbrickan med krukor har jag beställt från Ellos, bild lånad från ellos.se

måndag 17 oktober 2011

Äntligen!

Över två veckors renoverande. Slipande, spacklande, tapetserande, målande. Ett vitt puder av slipdamm över hela huset. Men nu är det värsta gjort och nu återstår bara lite småpyssel kvar. Eller lite och lite. Till helgen måste vi på Ikea för att köpa nya garderobsstommar, sängbord, sänglampor, bokhyllor och lite annat smått och gott. Gud vad trött jag är nu! Men TÄNK sen, när vi är klar, det är bara någon vecka kvar. Jag kommer nog visa bilder sen :-)
Men nu är jag SÅ trött. Ses senare i veckan! Kram ♥

fredag 7 oktober 2011

Före och efter!

Oj vad jag har letat. Vad hjälper det! Var tvungen att leta fram en riktigt gammal bild, men vad gör man inte för sina läsare ;-) Ni får bortse från bilen som står framme. Det går att klicka på bilderna om ni vill se bättre. Så håll tillgodo så här på fredagen! Önskar er alla en härlig helg♥


Så här såg det ut när vi hade balkong och gamla garagedörrar


Balkongen är borta och garagedörrarna är bytt mot en ny port. Nya fönster här längst fram också!



Nymålat och allt utom markisen på plats...


Å här var markisen på plats och gårdslampan tillbaka...:-)

söndag 2 oktober 2011

Award


Jag har fått en award av fina Helene!
Fem frågor ska jag svara på :-)

1. Varför började du blogga?

Jag var lite sugen på att skriva, har alltid gillat det :-) Men sen är det ju inte alltid man kommer på något att skriva om....

2. Vilka bloggar följer du?

Det är inte så många, några stycken, mer har jag inte tid till just nu!

3. Vilka favoritfärger har du?

Just nu är det blått men också brunt!

4. Vilka favoritfilmer har du?

Oj vad svårt...Dirty Dancing är en i alla fall :-) Sen finns det mååånga andra bra filmer som jag inte kommer på just nu ;-)

5. Vilket land drömmer du om att besöka?

USA, Italien, Frankrike...säkert många fler också. Jag älskar att resa och se nya ställen och saker!

Awarden skickar jag vidare till alla fina som tittar in här!!

Tipsar om fem bloggar här nedan!

http://jennyshemochharmoni.blogspot.com

http://ulrikasliv.blogspot.com

http://mammaskitchen.blogg.se/

http://annavoroslindenmyblog.wordpress.com/

http://annasweden.blogspot.com/

Önskar er alla en härlig söndagkväll och bra måndag ♥