söndag 20 maj 2012

Fyra dagar ledigt

har jag haft nu :-) Underbart skönt att vara ledigt, hade önskat att vädret varit lite varmare, men det kan man ju inte göra något åt ;-) Vi har i alla fall lyckats rengöra verandan och tvätta utemöblerna, samt så på lite gräs på vissa ställen där vi breddade uppfarten i höstas. 
I torsdags tog jag en liten shoppingresa själv också :-) Bara jag och mina tankar, bra musik i bilen och ett antal timmar i klädaffärer. Hittade några saker iaf även om det inte var så jättemycket. Nästa helg måste vi nog åka hela familjen igen för tjejerna behöver kläder till skolavslutning, sen är det lite annat som måste köpas hem oxå :-)
Igår blev det dans igen även om vi tvekade lite att gå. Var ingen höjdarkväll då bandet inte spelade så bra, i mitt tycke. Mycket dirty fox-låtar och låtar där det var svårt att hitta takten. Samt 70% var i 25-årsåldern ;-) Men, nya tag nästa helg!
Nu är det bara fyra veckor kvar till semester en vecka, ska bli skönt! Resten har jag i augusti så det känns bra att få en vecka på försommaren också!
Nu ska jag ta mig en cykeltur med vovven, innan tv-soffan. 
Önskar er alla en bra vecka!

torsdag 10 maj 2012

Seans

I tisdags var jag då iväg på seans för Terry Evans! Blev lite chockad då man såg vad mycket folk han drog, allt från unga tjejer till äldre gubbar! Eftersom jag aldrig varit på en seans förut var det lite pirrigt och spännande. Jag förväntade mig ingen kontakt, mest nyfiken hur det går till. Och jag kan säga, att var jag nyfiken på andevärlden och om den verkligen finns, är jag väldigt mycket mer säker på att den gör det efter den här seansen!!
Även om jag inte kände någon som fick kontakt med en avliden anhörig, så märktes väldigt väl att det stämde när Terry framförde budskapet från den avlidna. Mest berörd blev jag nog av en tjej som mist sin sambo och far till sina barn, Terry beskrev både hans utseende och hur han var som person och tjejen grät för allting stämde. Han ville hälsa till henne att hon tog hand om barnen bra och att hon inte skulle sörja längre, för han hade det bra. Då blev man lite tårögd själv ;-) Dessutom var det en äldre man där, kanske i 50-årsåldern som fick ett budskap från sin mamma. Hon tyckte att han jobbade för mycket och att han måste vila, samt att han skulle slå slag i sin dröm att åka över till USA. Sen sa hon att hon brukade besöka hans sovrum och såg att han fortfarande sov med sin favoritkudde :-)) Då rungade skrattsalvorna och han själv ville nog mest försvinna ner i golvet. Jag hörde inte riktigt allt han sa men han var nog väldigt chockad över att den informationen kunde komma fram. Jag förstår honom!!
Nu ska jag ge mig iväg till jobbet, önskar er alla en härlig torsdag!

måndag 7 maj 2012

Dax igen

Ja här händer inte så mycket, därav få inlägg. Det är kallt, kallt, kallt. Kallaste våren på länge tror jag ;-) Vi har inte ens tagit fram utemöblerna!! MEN nu blir det nog bättre, förr eller senare måste det ju bli det!
Sambon och jag hade en riktigt kul sista april :-) Massor med folk på dansen och riktigt bra var det :-) Tre på natten var bussen tillbaka i stan, halv fyra var vi i säng. Liite tröttmössa dagen efter :-) Nu är det dans igen till helgen, härligt att sommarsäsongen kommer igång!! Jag kan inte betona nog många gånger vilken glädje dansen ger!! Tänk vad många som inte förstår vad de går miste om ;-)
Idag har jag haft en riktigt bra måndag på jobbet :-) Fick en massagetid då det blev ett återbud, alltid så härligt med massage. Nu ska jag snart dra på mig tightsen och ge mig ut i spåret. Det verkar fungera bra när jag springer lite kortare sträckor, typ upp till 5-6 km, och stretchar ordenligt. Igår dansade vi stenhårt i 1,5 timme, till och med mina strumpor var genomblöta, då kan ni tänka er vilket träningspass :-) Och ben och knän kändes bra efteråt, peppar peppar!
Och Imorgon! DÅ ska jag på min livs första seans, med Terry Evans :-)) Ska bli såå spännande!! Men det får ni höra mer om sen! Önskar er alla en bra start på veckan!