fredag 25 april 2014

Ljuvliga semester

Vilken underbar semestervecka :-))
Solen skiner och vädret här är minst en månad tidigare än normalt. Men det kan ju komma bakslag än!
Men hur som helst har jag njutit för fullt av att vara ledig. Igår klev jag upp tidigt och tog en powerwalk med stavar och hund. Gick i rask takt, mestadels uppför. Sen vände jag och sprang hem. Känns lite i benen idag, men gick en powerwalk i dag med, och sprang en liten del, men idag kändes det lite för mycket i benen. Det är väl lika bra jag inte tar ut mig för mycket och tar det lite lugnt ;-)
Idag har tonåringen sin bästa vän här, och som ska sova över. Vi ska äta den vanliga fredagstacosen och sambon och jag dricker ett glas rött till. Hoppas han inte blir så sen så vi hinner sitta ute en stund och njuta av solen på kvällen :-)
Påsken var även den helt underbar, vi tillbringade ett dygn i stugan hos mamma och hennes gubbe. Det är så skönt när det är helt tyst och bara fåglarna hörs. Sitta och se solen gå ner över sjön. Äta god mat, spela spel, dricka ett glas vin. Sova i sovsäck och vakna av att solen skiner in genom fönstret och väcker en, tidigt på morgonen :-) Gå en promenad längs stranden. Jag älskar allt det vackra i naturen och skulle inte klara mig en dag utan den!
Men nu är det dags att göra dagens avslappningsövning i ca en kvart. Önskar er alla som tittar in här en underbar helg! ♥


3 kommentarer:

soffie sa...

wow vilket bra väder du fick dej på din semestervecka, men brr nu har de visst lovat sämre väder igen:( ha en mysig valborg,kram

Dogladyn Pernilla sa...

Vi har också haft underbart Påskvädee ända fram tills igår. Nu är det kallare och risigare. Inte mej emot. Naturen behöver regn också.
/P

Camilla sa...

Fick ni bakslag igår?
Det fick vi. Men vi som bor vid kusten klarade oss lindrigt undan. Värre var det för dom som bor en bit inåt landet. Dom fick 1dm snö.
Sv: Jag ska sterilisera henne men först vill jag ha en kull. Men jag vill att hon ska bli över året innan hon får sin kull.
Kram!