måndag 16 maj 2011

Ny vecka

Har haft en fantastiskt trevlig helg! På lördag kväll blev vi upphämtade av en arbetskollega till sambon i deras husbuss och sen var det några fler från buggföreningen som också följde med till dansen. Innan dansen började satt vi och myste lite i bussen, drack vin och öl och hade väldigt kul. Liiite spänt var det att ge sig ut på dansgolvet, jag som aldrig nånsin dansat förut! Var lite feg att bjuda upp själv men bjöd iaf upp de som var med i bussen. Mer mod nästa gång! Blev själv uppbjuden av bl a en överförfriskad 18-20-åring som tyckte att dans var "skitkul", haha! Att han inte bjöd upp de yngre tjejerna istället, nejdå, han kom tre gånger ;-) Men fick bugga en hel del, det är så sjukt kul! Tror verkligen inte att det var sista gången vi var ut, nä det måste vi göra om :-)
Igår söndag var det lite stelt i kroppen, men det var bara upp och åka iväg till en gymnastikhall där yngsta dottern hade våruppvisning. Stod och sålde fika i tre timmar för föreningen, trötta ben....:-) Sen var jag sååå trött på kvällen men var förstås tvungen att se VM-finalen i hockey. Blev ju ett silver till Sverige, som inte kunde stå emot finnarna. Men bra ändå!
Dagen består av veckohandling och lite tvätt, sen ska jag oxå hjälpa dottern med engelska och matte. Hoppas ni alla får en härlig måndag!

5 kommentarer:

Mita sa...

Vilken trött vovve på bilden,*ler*
Roligt att ni kom iväg och dansa,låter hur mysigt som helst.Mysigt är det att sitta och ladda lite innan.
Nu får du se fram emot nästa gång,
Kram vännen!

Malin sa...

Låter som om ni hade jättekul, trots brist på självförtroende när det gäller att bjuda upp ;-). Men som du skriver, nästa gång!
Fin han är din svarta pojke!
Kram

soffie sa...

vilken fin bild,
å va trevlig helg du haft,kul att komma ut på lite roligheter:)
kram

Camilla sa...

Vad kul att ni åkte på dansen.
Nu är det bara att ladda upp till nästa :)
Kram på dig!

Helene sa...

Vilken härlig helg du har haft = ))
Nu är jag hemma igen.
Ha en fin onsdag.
Kram Helene.