måndag 10 mars 2014

Vårväder!

Helt fantastiskt vårväder just nu! :-))
Väldigt, väldigt mycket tidigare än det någonsin brukar vara här uppe!
Nio grader varmt i skuggan, nästan ingen snö kvar och solen värmer. Undrar om det kommer ett bakslag? Har nog faktiskt inte varit med om, vad jag kan minnas, en vinter som den här! Snön kom inte förrän i mitten på januari och nu är den nästan borta. Och mycket mindre snö än normalt har det kommit, hoppas inte nederbörden tänker komma i sommar istället! Nä, för jag vill ha en skön och varm sommar :-))
Har fortfarande inte satt om mina blommor, men ska ta tag i det så snart jag hinner och orkar. Känns lite vårtrött nu, kanske beror det på att våren kommit mycket tidigare än vanligt ;-)
Har börjat med pluggandet och det är väldigt kul. Kul men mycket att läsa och inte helt lätt att förstå i vilken ordning jag ska göra allting. Men jag får väl ta och ringa dit och höra mig för lite mer. Hur som helst kommer det bli väldigt intressant att se vart det leder med min egen utveckling :-)
Önskar er en bra vecka! ♥
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

Susihus sa...

Ja visst är det underbart med detta vårväder. Mmm

Unknown sa...

Här är inte fullt så varm för vindarna viner runt öronen. Men blåsipporna blommar och Vinergäck och Snödroppar finns överallt.
/P

Soffie sa...

Underbart med vårväder!

Camilla sa...

Våren i år är minst en månad före än i fjol.
Underbart att se att snön försvinner mer och mer.
Nä, inget bakslag vill jag ha...
Kram!

Helene sa...

Igår satt jag ute i solen och fika...
...idag blåser det storm och är svin-kallt !!

Men våren kommer...SNART ♥

Ha en mysig lördag ♥

Kram Helene.