torsdag 1 januari 2015

Nyårsdagen

"Vad är skillnaden mellan en möjlighet och ett problem? Vår attityd!
Varje möjlighet har ett problem och varje problem har en möjlighet."

Nyårsaftonen firades med familjen, en god middag, spel och sen en biltur strax före tolvslaget där vi åkte upp på berget i stan och kollade in alla fyrverkerier. Vackert att titta på men hemskt för alla våra djur. Hunden, som varit oberörd av fyrverkerier till för ett par år sedan, hade en mycket jobbig kväll. Han var väldigt stressad och olycklig, även fast vi försökte ha musik och tv på så att han inte skulle höra allting...Men annars var det en mysig kväll, underbart att Sveriges småkronor fick slå Schweiz i hockey med :-))

Nu är det dags att summera 2014 och börja 2015!
2014 har varit ett år som gått upp och ner och varit rätt jobbigt för mig. Så ser ju livet ut och hade vi inte dessa dagar när det är jobbigt, skulle vi kanske inte lära oss så mycket?
Så här i efterhand när jag kan se tillbaka på det år som varit, kan jag säga att jag inte ångrar att det hänt jobbiga saker, för det har förändrat mig som människa, till det bättre!
Viktiga insikter om mig själv har trillat ner, och det är jag väldigt tacksam över ♥
Året då jag börjar läsa Personlig utveckling genom Mental Träning, det bästa jag gjort på länge. Den kursen har nog hjälpt mig genom de svåraste delarna av det här året och det är jag glad över. Det fanns nog en mening att jag skulle börja kursen det här året!
Under hösten har jag också börjat med Bodybalance som är ett pass bestående av Tai Chi, Yoga och Pilates. Här upptäckte jag Yogan! Det är något som passar mig väldigt bra! Yogan är både fysisk och andlig, hur mycket väljer man själv! Jag tycker den är helt underbar ♥ Har beställt både CD och bok så jag kan öva upp mig ännu mer hemma. 
Under 2014 hittade jag även tillbaka till danslusten som varit låg första delen av året. Jag är jätteglad för det, det är ett väldigt roligt sätt att både träffa glada trevliga människor och samtidigt få motion :-)
Eftersom jag inte skrivit så mycket i bloggen under förra året kommer jag inte ihåg allt...
Men nu är det bara att blicka framåt under 2015, jag hoppas att det ska bli ett bättre år!
Det är ju Getens år i enligt det kinesiska horoskopet, och i det året är jag född :-) Så det borde ju bli ett bra år tycker jag! Om man ska tro horoskopet är Geten fredsbudbäraren och under det året ska luften går ur krig och tråkigheter, så det hoppas vi verkligen på!!!

Önskar er ett riktigt bra 2015 ♥


Inga kommentarer: