fredag 8 augusti 2014

Vilken sommar

Det börjar så smått dra i hop sig, sista semesterdagen idag och jobbet börjar på måndag igen. Vilken semester jag haft! Har knappt sett en regndroppe och varmt och skönt. Nackdelen är kanske att man inte får så mycket gjort, men det är å andra sidan kanske bra. För då vilar man verkligen!
Jag har till och med badat den här sommaren, det har jag nog inte gjort sen barnen var små. Varmt och skönt i vattnet!
Har även i år varit på Dansbandsveckan i Malung, i år blev det en dag extra mot förra året. Ett par kvällar var det faktiskt en del regnskurar där, men annars fint väder och väldigt roligt! Vi blev fyra till i gänget som åkte också, jättekul att vara många :-)
Sen blev det även en sväng till Stockholm med tjejerna. Den här gången hade vi bokat tågbiljett, gick som hejsan med snabbtåget. Smidigt att inte behöva någon bil i Stockholm, samt hotellet låg precis vid Centralen. Inte så superbra hotell, men det kan man ju inte veta innan. Ingen luftkonditionering på rummet, fast det fanns ute i korridorerna och nere i receptionen. Fick låna två bordsfläktar så det blev ju lite bättre i alla fall...Men helt underbart väder även där, blev Grönan, en hel del shopping i stan och underbara promenader i den sköna luften på kvällarna, i Gamla stan. Stockholm är verkligen fantastiskt på sommaren!
Har latat mig så mycket så jag inte har pluggat så mycket som jag hade tänkt under semestern! Så nu blir det att sätta fart ordentligt och göra klart den första delen. Läser en bok om hypnos just nu och den är extremt jobbig, bara för att den är skriven med så många fackord, så det är svårt att förstå. Annars tycker jag det här med hypnos och självhypnos är väldigt intressant, men kanske inte så intressant med namn på alla som gjort studier i ämnet för 100 år sen :-( Men bara att ta sig igenom den så jag kan avsluta. Lite nervöst är det om jag kommer klara tentan eller inte, är ju svårt att veta eftersom de bedömer mina egna reflektioner, så alltså inga vanliga prov med frågor och svar utan allt är reflektioner från min sida. 
Nu ska jag dra en sväng med dammsugaren innan vi får middagsbesök :-)

Önskar er alla en skön helg! ♥


3 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Va kul att du kommit igång igen med bloggandet :)
Du verkar vara lika nöjd som jag över semestern, börjar också jobba imorgon.

Kram

soffie sa...

wow vilken bild, å va härlig sommar du med haft det:) hoppas det kändes bra på jobbet, jag börjar på torsdag så en dag kvar nu, kramen

Unknown sa...

Vilken härlig sommarbild. Hoppas vi får ha lite sommar kvar ett tag till.
/P