söndag 26 april 2009

Trött och nöjd

Så var den helgen slut! Den har ju knappt börjat!
I lördags blev det till att bära ved, ett lass stod på gården redan 9,30. Skönt att man inte behöver elda så ofta nu när det blir varmare! Sen påtades det i trädgården, vi krattade lite löv, jag rensade en rabatt, plockade undan lite kvistar som fallit av en tall, plockade undan fågelbordet osv. Ganska mycket blev det gjort. Sambon fortsatte sitt mödosamma jobb i garaget, kan säga att det är såå snyggt där nu! Nästan, nästan klart är det också.
Jag hann även med att rensa i förrådet lite grand. Barnkläder sorterades ut, några ska jag försöka sälja på loppis, samt lite barnleksaker som är fräscha som barnen inte vill ha kvar, skridskor som de vuxit ur osv. Gamla sparade stövlar och tennisskor som inte kommer att bli använda slängdes. Två stora sopsäckar av bara den lilla rensningen! Det var ju meningen att vi skulle börja bära över grejor till garaget, men sambon hann inte bli klar där. Det får bli under veckan och nästa helg helt enkelt.
Idag har barnen och jag samt mormor tagit en tur till Ikea och Plantagen. Köpte lite penséer, pelargon, krukor, ett litet bord och två stolar. En fliesfilt, skor till mig och barnen, en klänning, tights och t-shirt till 6-åringen. Ja det blev en hel del!

Vädret har varit helt underbart i helgen, runt 18 grader i skuggan. Man klagar inte! Vi har grillat och myst på verandan, sambon hann också med att skura den och sätta ut bord och stolar. Vilken underbar tid man har framför sig nu! Nej vänner nu blir det en liten slappstund framför teven, sen blir det tidig säng...är helt slut :)

Kram!


Skönt att det blir lite mindre av vedbärning på sommaren!


C passade på att vila och sola....


...medans M krattade på

1 kommentar:

Jessica sa...

Låter som du haft en späckad helg men med saker som är skönt att ha fått gjort, skulle också behöva gå igenom barnen gamla kläder.

Kul med lite shopping, Ikea kommer man ju aldrig tomhänt hem ifrån.

Ha det bra!