måndag 7 december 2009

Ny vecka idag, och nya möjligheter...som det så fint heter ;-) Min vecka började lite sådär...
Imorse dök iaf en massa gubbar upp och idag har taket i hallen reglats, samt öppningen mellan hallarna. Sen har de fått upp ett par gipsskivor oxå, inte dumt! Den tillfälliga fina städningen i helgen är alltså över...men kanske kan det här vara sista veckan med stök (?!) före jul...man kan ju hoppas iaf!
Annars är det mycket att göra på jobbet och de vill att vi ska försöka göra lite övertid den här veckan, så vi inte drar på oss en massa över jul och nyår, och det är väl okej :-) Ska försöka dra mitt strå till stacken imorgon ;-)
Den fina fina snön är nästan borta nu! En isbana utan dess like ute, har nyss kommit in från ett försök till promenad med hunden...men det var ingen höjdare. Bara tennisskor hittade jag också, snickarna hade ställt en massa gipsskivor i garaget, precis för skohyllan, så det enda jag kom åt var tennisskorna..svinhalt kan man säga. Att sen strumporna dröp av vatten när jag kom in behöver jag kanske inte säga...;-)
Sen lyckades jag med att tappa ut en hel kartong med blåbär över golvet...kul! Innan jag och barnen hade fått upp dom i sopkorgen, var både vi och golvet blålila. Nä, inte min dag idag!
Nu ska jag ringa och påminna min mamma om ett recept på julbröd som jag tänkte baka, och så ska jag träna lite julsånger med barnen, luciafirande på fredag :-)

Hoppas ni har en härlig kväll :-)


Alltså hur mycket ska du äta, borde inte jag få lite, jag är ju STÖRRE än dig...

4 kommentarer:

♥ Sanna ♥ sa...

Här är det SPÖREGN och inte alls snö barnen undrar om det kommer till jullovet och vad säger man ??? Hoppas att allt fixar till sig och trots allt skönt att andra gör jobbet , min make vill absolut göra allt själv suck!!!!!
KRAM

Camilla sa...

Lycka till med baket.
Du kanske får dom lika stora ;)
Ha det bra och kram på dig!

Susanne P sa...

Nu blev jag nyfiken på vad det var för julbröd du skulle baka!
Skulle det vara blåbär i det eller...?
Kram
Susanne P

Nannis sa...

*thihi* Ja, han har ju rätt - han är ju större än kisse! :D Härlig bild.

Har du något tips på bröd man kan äta i ISO-anda? Kan man överhuvudtaget äta nåt bröd? Utan gluten? :)

KRAM!