torsdag 29 juli 2010

Frreeeeeeeedaaaaaaaaag

imorgon! Å vad jag längtar! Blir jätteglad just nu när jag tittar på väderprognosen, som har visat regn, REGN, regn för imorgon. Men nu visar den sol, SOL, sol! Bara det blir uppehåll blir jag supernöjd....varför? För att det är den årliga laxfestivalen här i stan, med restauranger i parken, uppträdande av olika artister, mycket folk och roligt :-) Och sambon och jag har fått barnvakt så vi tänkte ta oss en HELkväll nere på stan :-) Tyvärr fick vårt sällskap förhinder, men då får vi partaja själva ;-) Värre än så är det inte...och man hittar alltid folk man känner nere på festivalen.
Vi har nyss haft ett elavbrott efter ett gigantiskt åskväder, det värsta på länge. Det small och dundrade över våra huvuden, riktigt läskigt :-( Men det gick ganska fort över, och varmt är det fortfarande, 20 grader ändå...
Önskar er alla som tittar in här en toppen, toppenhelg ♥ Förhoppningsvis har jag lite bilder att visa på söndagkväll :-))

Kramis


Himlen blev mörk...

3 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

God afton, tack för ditt besök. Det är alltid så kul när de tittar in ny vänner. Sicken gullig jycke du har. Vi har ju en valp från våra stora hundar så hon är en blandning mellan Schäfer o Golden och påminner mycket om din flatcoated retriever. Minns att många frågade om de var den rasen när våra valpar växt upp lite. (vi fick 8 st) för en del hade lite längre päls en vår tjej.
Ingen åska här, men regn idag. Jag avskyr åskväder...grrr o de gör vår Golden oxå.
Festilval...härligt. Vi ska på hamnfest vi om vädret inte blir för tokigt i helgen. Har lite tyska vänner som vi ska rumla runt lite med vad de tänk.
Kramiz Anki N

Camilla sa...

Samma väder här!
Å,jäsiken vad varmt det var i går på dagen.
Jag njöt av varje sekund!
Ha det så roligt i helgen och hoppas att det blir bra väder!
God morgon!

Susanne P sa...

Hoppas ni får kul!!!
Kram