måndag 5 juli 2010

Hemma igen

I lördags kväll kom vi hem från några dagars härlig semester :-) Har haft det jättemysigt, och underbart väder. Hade lätt kunnat vara borta lite till! Det fina vädret verkar fortsätta, skönt...:-)
Kolmården var verkligen bra, vi bodde i stuga på campingen några km därifrån, jättefint och lugnt läge, och så himla vackert där!! Vi hann med massor under dagen i djurparken, det blev en runda för att kolla de flesta av djuren, t ex savanndjur som noshörning och zebra, rovfågelshow med uppvisning av bl a uggla och falk, tjejerna red på kamel, vi åkte berg och dalbana, linbana, såg delfinshow, var på hajakvariet och hann även med safariparken där man åkte runt bland vargar, lejon, giraffer, björnar mm... oj så kul det var!
Efter ännu en natt i stugan åkte vi vidare till Nyköping där vi sov en natt på hotell. Det blev en massa shopping, gick och åt god mat på restaurang, en verkligt trevlig och vacker stad med sin hamn och alla båtar mm. Dagen efter vidare till Upplands Väsby och bror för att kolla in lilla kusinen, oj så söt hon var, endast en månad gammal. Nu ser vi fram emot när hon kommer hit för besök om ca en månad :-)
Bilresan hem gick i 30 graders värme, tur att man har ac en sån gång!
Nu är detta min sista semestervecka, så nu ska jag njuta så mycket jag kan! Kram på er!


Underbara delfinshowen som måste ses om man besöker Kolmården!




Linbanan var rätt hög *läskigt*


Badplatsen vid Kolmårdens camping, mycket vackert! Men kallt i vattnet tyckte tjejerna...

2 kommentarer:

Camilla sa...

Delfinerna på Kolmården är ju bara sååå fina.
Som sagt...ett måste då man är där.
Ha det bäst!
Kram!

Nannis sa...

Vilka härliga bilder!! :)

KRAM