söndag 22 december 2013

Fjärde advent

Dan före dan före dopparedan, och inte är det mycket till vinter just nu. Någon minusgrad, några plusgrader. Slask, halka. Mörker. Nog känns det väl bra att det vänt nu och att vi går mot ljusare tider!
Igår köpte vi klart alla julklappar, det saknas bara en till sambon. Det är alltid svårt att köpa till honom, han vet aldrig vad han vill ha...Eftersom jag är ledig i morgon ska jag kliva upp och åka på stan och fixa den...Sen blir det stallet med tjejerna och lite ridning. Känns så gött att få vara ledig några dagar, jobbar fredag nästa gång :-) Julen ska firas hos släkten, i flera dagar blir det julmat borta. Julen är en pina på så vis då jag inte är så förtjust i julmat, men det roliga är ju att få träffas och umgås med alla. Inte allt för ofta man hinner med det nu för tiden!
Funderar också på hur jag ska sammanfatta året som gått, hur det varit och vad som hänt, och vad jag ska sikta mot inför nästa år. Visst, jag har nog några önskningar om vad jag vill ska hända ;-) Men mer om det sen!
Har precis gjort lite knäck, nu blir det Solsidan och lite lugn innan det är kväll. 
Önskar er en fin vecka och en God Jul ♥


6 kommentarer:

Unknown sa...

Så fina knäck. Gott är det också.
/P

Susanne P sa...

Det är tur att jag har mina skor med inbyggda dobbar! Hur skulle man annars klara av promenaderna?

Vilket väder...
När hade vi gröna gräsmattor sist, till jul?

Trots det så önskar jag dej en God Jul.

Kram

Susihus sa...

Här är det grön jul i år. Regn regn och milt, supertrist. Men jag har lovat mig själv att springa lite i julhelgen, får ju passa på när vädret är på den sidan. Må så gott
och njut.
Kram

Helene sa...

Önskar dig en GOD JUL !!

Kram Helene.

Soffie sa...

God jul Goa du...

Unknown sa...

God Jul!
/P