lördag 28 december 2013

Bilder

 
 
 
Jag har alltid älskat att fota och greja med bilder....:-)
Har fått lära mig av mina tjejer hur jag kan fixa och ändra med bilder och headers.
Det är så kul! Så beroende på hur mycket tid jag har så lär ni få se lite mer bilder från mig :-)
Det är fortfarande väldigt grönt hos oss. Lite is kanske och nån snögnutta här och där, men annars...väldigt grönt! Jag kan inte minnas när det var så sist! Vid den här tiden brukar vi alltid ha snö...
Hur som helst, nu längtar jag tills Nyår, för jag vill såå gärna att det ska bli nytt år och att vi får börja på nytt blad. 
Idag har vi köpt en ny duschslang och fäste. Det var femton år sen vi bytte det och det blir ju förkalkat...Så nu är det roligt med lite nya grejer igen!
Nu ska jag äta en god fruktsallad och tända en brasa, sen sätta mig framför teven mysa :-)
Önskar er alla en fortsatt skön helg ♥


4 kommentarer:

Camilla sa...

Nytt år med nya möjligheter.
Nu önskar jag dej ett gott slut och ett gott nytt!
Kram!

Unknown sa...

Visst kan ett nytt år ge ny energi för förändring och möjligheter men jag tror mer på att bestämma sig. NU är förändringen, inte i morgon. Jag avger sällan nyårslöften till exempel. Slutade röka i Dexember förra året. Funkade bra. Bestämde mig för att motionera mer i februari. Funkade det också. Men många behöver ett avgörande. Början och slut och det är ju tur vi alla är olika eller så är det jag som är olik?
Pst, ser gott ut det där!
/P

Soffie sa...

Kul att fixa med de fina bilderna jag har inget bra fotoprogram men jag har något då jag har lärt mig lite hur jag kan beskära bilder, det är himla roligt , jag har lovat mig själv att då jag inte pluggar ska jag lära mig mer om foto, gott nytt år till dig min Goa bloggvän

Semester & Mat sa...

Verkligen trist med detta väder, vill ju ha lite vinterkänsla...

Gott nytt år!