onsdag 6 maj 2009

En del i projektet klart

Även om det går lite sakta just nu, så händer det saker. I helgen blev garaget i princip klart med sina nya garderober och hyllor. Det som saknas är lite färg, men den tar vi sen. Tänkte visa lite före och efter....här kommer före-bilderna....(håll i er)!



Diverse olika typer av hyllor, tom en sänghylla som hamnat på väggen *gah*


Rörigt som bara den!



Sen lite trevligare efter-bilder kommer nedan...


PS...Högen nere i högra hörnet ska kastas...men enhetliga skåp har kommit upp.


Garderober...och en ny tavla för verktyg


Nya hyllor efter hela väggen

Känns skönt att vara klar med den första etappen. Vi har nu också flyttat över allt som vi har i förrådet till garaget, så nu måste vi ha en elektriker som ska dra el för tvättmaskin och tumlare i garaget, där de ska vara medans vi renoverar i tvättstugan. Vi satt igår och kollade lite hur vi vill ha det, samtidigt som vi såg på Äntligen hemma där det fixades i en walking closet. Den fick svart tvättmaskin, tumlare och strykjärn, gissa om sambon satt och suckade...! Har en känsla av att vi också kommer att ha svarta grejor nästa gång det är dax att byta ut dem...hehe. Funderar lite på hur vi ska få ihop våra stilar, min är definitivt den lite lantliga romantiska, nånting åt det hållet, medans sambon gillar det absolut nyaste, och helst svart då. Som jag kan tycka blir lite stelt och inte så inbjudande :) Men vi får försöka göra någonting mitt i mellan helt enkelt, så att båda blir nöjda. Vi är i alla fall överrens om att ha mycket bra förvaring och försöka "gömma" så mycket som möjligt så att det inte blir för mycket grejor framme! Det ska kännas lugnt och inte rörigt!

Tjingeling!

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Ja men så vill jag också ha det. Så som det blev efter alltså. Fattar inte varför det alltid blir så rörigt i garage och förråd. Till och med den obligatoriska stolen eller pallen, fläckad av färg, finns vid de flesta arbetsbänkar.
/P

Jenny sa...

Vad fint ni har fått! Underbart skönt att få ha sån bra ordning i garaget! Tror jag ska visa maken *host* Ska bli kul att se vad ni hittar på i tvättstugan :) KRAM!

Jennyshemochharmoni.blogg.se