fredag 18 februari 2011

Rensning och äntligen Fredag!

Igår hade jag en liten rensningsdag vid mitt skrivbord. Jag brukar för det mesta ha ordning och reda, men nu har det verkligen dragit iväg vid skrivbordet....till slut blir det så mycket att man inte orkar ta tag i det. Men nu kände jag mig bättre i förkylningen och tänkte, va sjutton nu tar jag tag i det! Sagt och gjort, började rensa, sätta in papper i pärmar, slänga sånt som inte ska sparas, damma...Då jag har ett ganska stort skrivbord med hylla ovanför, har jag en hel del av mina böcker på hyllan också. Jag älskar böcker. Det har jag gjort sen jag var liten. Jag läste och läste, köpte massor av böcker som jag bara plöjde igenom. Jag skrev till och med en massa "böcker" själv, ni kanske minns (ni som är lite "äldre" som jag) de blå böckerna man fick i skolan, att skriva i? Jag har en hel matkasse full med såna böcker där jag skrivit berättelser. Jag älskade verkligen att ge mig in i fantasivärlden! Den världen var alltid lite snällare än verkligheten tyckte jag...Minns också i tonåren när jag hellre satt inne och läste en spännande bok än låg ute i solen, mamma blev tokig på mig. Nu skrattar vi mest åt det :-)
Hur som helst, så insåg jag hur många bra böcker jag har köpt, som jag har glömt bort. Jag har ju läst alla, men de tål att läsas igen! Tog lite bilder på bara dem som står på denna hyllan, sen har jag en proppfull bokhylla till. Insåg att jag har massor av kokböcker och nu vill jag verkligen åka på Ikea och köpa dom där bokhyllorna och ha i vardagsrummet så att dom är lätttillgängliga när man vill baka eller laga mat. Men snart så blir det av!
Jag har något annat som jag också ser fram emot! Jag och sambon har anmält oss till en buggkurs och igår fick jag dansskor som jag beställt, man kanske inte behöver det men jag har verkligen inga skor alls att dansa i. Känns superkul!!!! Ser verkligen fram emot denna kurs, har längtat länge efter att få lära mig dansa :-) Sen att jag aldrig gått någon danskurs förut, det skrämmer mig inte ens. Jag kan dansa foxtrot hyfsat...Men jag är ju där för att lära mig!!
Vill också säga idag, att jag blir så otroligt glad över era kommentarer ♥ Önskar er alla en underbar fredag!









Det kanske syns vad som är mina intressen??!!

9 kommentarer:

Mita sa...

Rensa behöver man sannerligen göra ibland.Man sparar på sig mycket.
Böcker i massor har även jag.Ibland tar jag mig i kragen och plockar bort såna som jag aldrig kommer läsa igen.Men många är ju som gamla kära vänner,och dom kan man ju inte skiljas ifrån,*L*..lika bra du öppnar bibliotek muttrar gubben ibland.
Lite rensning så kan man fylla på med nytt,haha...
Vad kul med buggkurs,lycka till,och klart man måste ha ett par riktigt bra dansskor.
Önskar en fin,fin helg,
Goa kramizar!

Semester & Mat sa...

Gillar också böcker.
Har ett "bibliotek" till och med i ett av rummen på övervåningen.
Kommer fota där, när vi renoverat det och inrett det lite mysigare.
Hoppas det blir till sommaren, tänk va mysigt att kunna sitta dr till hösten och läsa en bra bok.

Ha en fin fredag!

Titti sa...

Inte bara jag som är bokmal ;) Fast här plöjs det deckare i mängder. Ha en trevlig helg!!

soffie sa...

härligt att få ordning på allt å rensa ur.
va myscket bra böcker du har!
ha en mysig fredag

Susanne P sa...

Ops....det är bara hundböckerna jag känner igen! ;)
Kram

Camilla sa...

Gud så kul att få gå på en buggkurs. Och med Gubben också.
DET hade jag aldrig fått honom att göra.
Hur hotade du honom som? ;)
God morgon!

Pernilla sa...

Jag har dansat mycket som yngre och har överfört det till döttrna som mer eller mindre bor på dansskolan. Men, jag gifte mig med en man som inte gillar eller KAN dansa. Vissa kan inte, så är det bara.
/P

floosan sa...

Resning är välbehövliga men ack så tråkiga. Duktig!

Britt-Marie sa...

Hej Camilla!
Kikar in för att tipsa dig om ett jaktinternat som anordnas av SSRK J/H, plats Bispgården. Vi här i Sollefteå har ju svårt att hitta något som inte innebär långa resor. Jag har anmält mig.
Jaktinternat
15-17 april i Bispgården.
Instruktörer: Ralf och Ilona Falkeland (Hundsports artikelförfattare varje månad)
Internatet gäller nybörjar- och öppenklass hundar.

Kostnad: 1750 kr/deltagare
Max 16 deltagare, först till kvarn gäller.

Anmälan till internatet sker till Studiefrämjandet, Tel 063-517855, jamtland@studieframjandet.se

Deltagarna bokar själva boende och mat. Gemensam middag på lördagen, det finns även möjlighet att själv ordna mat då det är vandrarhemsboende. Deltagarna meddelar vilken helg det gäller till Älggårdsberget vid bokning.
info@alggardsberget.se
http://www.alggardsberget.se/
0696-308 00

Vid frågor kontakta Anne Edblad
070- 690 56 57, jrpsekr@ssrk-jh.se

//
Fortsatt trevlig helg! Hoppas på mildare väder idag.

Britt-Marie Lundgren