söndag 11 september 2011

Så var helgen över och imorgon är det jobb igen. Vi har haft en jättemysig helg, även om den inte alls blev som vi tänkt oss!
Det visade sig att den dans vi skulle på var medelåldern ca 20-25 år ;-) Så det blev inte så mycket dans för oss, men vi hade roligt ändå :-) Vi beslutade oss för att åka hem på lördagen istället och det gjorde vi efter en härlig hotellfrukost och en runda på stan. Örnsköldsvik är trevligt att shoppa i! Var en sväng på Stadium igen och köpte två väskor till tjejerna. Såg så mycket fint där, åhh vad jag hade velat haft den butiken i vår egen stad! Men se den är alldeles för liten, stan alltså :/ Sambon var in på Claes Ohlsson och köpte en massa ledlampor. Vi kommer spara en hel del ström. Bl a bytte vi ut 4 st 50W lampor som vi har i köket (spot i taket) mot dessa nya och de drar bara 16W istället för totalt 200W! Dom är dyra att köpa men håller jättelänge och ska nästan inte kunna gå sönder. Så det blir bra när vi bytt ut alla. Och bra ljus var det också!
Har hållit igång som sjutton idag! Har satt om ett par plantor som vi satte på försommaren, men vet inte vad som blev fel för dom växte ingenting....Hoppas dom kan växa till sig inne i vinter istället, sån där pepparväxt så det vore kul om det blev något av dem. Sen har jag tvättat, bytt sängkläder, tvättat, tvättat (fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt!!) Och så hade jag bestämt mig att jag skulle ut och springa igen. Sprang mitt intervallpass, där jag springer 100 m i ett snabbt tempo, 100 m återhämtning (jogga sakta för att få ner pulsen), sammanlagt ca 2 km. Sen gick jag över till "vanlig" jogging och totalt idag sprang jag 7,5 km :-)) Känner mig sååå himla nöjd, det är längsta jag har sprungit sen jag började i våras. Eller nånsin faktiskt! Mitt mål att kunna springa en mil närmar sig!! Det ska jag göra innan det blir vinter, pronto!!
Nu är det dax att hoppa i säng så man är redo imorgon för veckans alla utmaningar :-) Önskar er alla en underbar måndag ♥


Längtar tillbaka till sommaren!

4 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Va härrligt det lät med hotell och shopping.
Vi funderade senast idag när man skulle kunna fara iväg på en sådan weekend, det är något som alla bör unna sig.

Ha en fin måndag!

Helene sa...

Ser dom lamporna ( led ) ut som dom jag visar på min blogg ??
Mysig helg ni fick !!
Ha en fin dag.
Kram Helene.

Camilla sa...

Jo...Ö-vik har blivit en riktig rolig stad att shoppa i. Nu mera lönar det sig inte att åka till Umeå. Det var dit vi åkte förr om vi ville shoppa.
Men som sagt...nu har vi lika många affärer som dom.Om inte mer :)
Låg ni på statt eller?
Men...du glömde att komma hit på en kopp kaffe ;)
kram!

Helene sa...

Ha en härlig torsdag.
Kram Helene.