söndag 20 november 2011

Vitt ute

Så kom den första snön då, i fredags kväll. Vi mötte snöfallet när vi skulle bege oss på dans, på ett ställe 7-8 mil bort. Efter en stund blev snöfallet så kraftigt och snöflingorna så stora så man såg nästan ingenting...Åkrädd...mmm! Även om den som körde tog det lugnt vet man ju aldrig hur de kör som man möter! Men vi hade riktigt trevligt på dansen, även om jag inte riktigt kunde slappna av när jag visste att vi skulle åka hela vägen hem också. Men det gick bra!
Blev en riktig mysdag igår, sov till 11, vilket inte har hänt på jag vet inte när. Åkte sen ner till mor där tjejerna hade bakat kladdkaka som de bjöd på. Mums! Sen blev resten av dagen en mysig dag då vi bara tog det lugnt, vilade, slappade framför teven och myste! Skönt att göra så ibland!
Idag har det också varit rätt lugnt, ska åka och veckohandla lite och en prommis med hunden ska det bli, men sen vet jag inte om det blir så mycket mer....trött!! Sambon har varit ute och kollat lite om han kunde se någon bra gran som vi kan sätta på gården, men hittade ingen. Vi får leta vidare :-) Önskar er alla en mysig söndagkväll!3 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Va härligt det låter med snö.Det är ju det som fattas, för att adventskänslan ska infinna sig, här är det bara grönt på backen. Möjligen lite lite vitt på morgonen av frosten.

Ha en fin dag!

Helene sa...

Va ??
Snö...här är det många plusgrader och blåst !!
Nu är köket klart = ))
Kika in och kolla.
Ha en bra dag.
Kram Helene.

Susanne P sa...

Åh...snö! jag vill också ha snö nu! Men det är regn och +5 grader här och nu har det börjat att blåsa också!
Kram