tisdag 9 oktober 2012

Tänk att...

jag faktiskt tycker att det är lite mysigt just nu :-) DET trodde jag inte att nån skulle få höra från mig den här tiden på året! Kanske kan det bero på att jag sett till att hålla mig sysselsatt så jag inte tänker så mycket på väder och vind, kyla, löv som ramlar av. Sen har jag alltid tyckt att hösten är vacker med sina färger, helst när solen skiner. Nu har jag prioriterat att ge mig ut i skogen så fort solen varit framme, fotat, andats in den härliga höstluften, rensat tankar och tagit hand om mig själv. Man måste det. Viktigt!
Har nyss kommit hem från ridskolan där jag stått och frusit, fy vad kallt! Nästa gång blir det nog varmare kläder...Hem och tände upp en massa ljus, gjorde te och en macka och snart är det Hollywoodfruarna. DET är tisdag det :-) 
Resten av veckan har jag ingenting inplanerat, såå skönt! Så nu ska jag ta hand om mig och lyssna på ljudbok, "Bli en vinnarskalle" av Olof Röhlander. Han är superbra på det här med mental träning, hittar verkligen saker man kan känna igen sig i och peppar en att komma igång. Rekommenderas!
Önskar er alla en härlig fortsättning på veckan!


4 kommentarer:

Pernilla sa...

Hösten kan var kall, våt och alldeles underbar!!

Det gäller att se det ljusa i mörkret och det gör du ju just nu.
Sköt om dej.
/P

soffie sa...

wow vilken vacker bild å när solen vill visa sig tycker även jag om hösten:)

Semester & Mat sa...

Ja bara man klär sig varmt nu när det blir kyligare ute, så kan man njuta av allt det fina. För det är verkligen fint ute nu.

Ha en fin helg!

Helene sa...

Ja visst är det vackert ute när solen skiner.
Dom andra dagarna gillar jag inte = ((
Ha en fin helg.
Kram HELENE.