lördag 10 juli 2010

Dagarna rullar på i snabb takt, på måndag är det dax för jobb igen. Mindre kul, men så är det ju varje år. Några dagar på jobbet och sen är man inne i det hela :-)
I torsdags åkte vi till Häxberget, där kvinnor avrättades för lite över 300 år sen. På min morfars sida finns en kvinna som avrättades och brändes där för häxeri, 1675. Tänk så fruktansvärt! Jag har länge velat åka dit och titta, så nu gjorde vi det. Tjejerna hade många frågor kring det....Jan Guillio har skrivit en bok om det och gjort film...
Igår fredag firade vi äldsta dottern, som fyllde 11 år. Hon hade mest önskat sig pengar, och det fick hon också. Hon vill spara till en egen hund om några år när hon blivit större.
Idag åkte tjejerna till kompisar, så jag passade på att åka till Österåsen. Vi har ett hälsohem där, och det ligger så otroligt vackert till! Nu ikväll har sambon gett sig iväg på ett 40-årskalas, men jag blev hemma med tjejerna och vi ska se fotboll och ha lite allmänt mys. Hoppas ni alla också har en härlig lördagkväll!




Platsen där "häxorna" brändes


Utsikt från Österåsen


Så vackert!

Inga kommentarer: