onsdag 3 november 2010

Det dåliga samvetet

November är nog tyvärr den månad som det blir minst aktiviteter med hunden. Det är en kall, regnig, mörk och tråkig månad :-( Gillar inte november! Men ut måste han ju ändå, så det blir mest på helgen det blir någon längre tur, även om vi går varje dag. Dåligt samvete....Inte är det så roligt med allt grus som fastnar i pälsen heller, även om han inte är så jättelånghårig och har en bra päls. Nä lite snö nu, för om han är blöt gör inget :-) Han e ju så go när han sitter med huvudet i mitt knä och tittar på mig med sina mörkbruna ögon ♥ Han betyder väldigt mycket för oss, någon som alltid är glad när man kommer hem, alltid pigg och med på alla aktiviteter. En varm och go päls att snusa i. Och sällskap för äldsta dottern när hon kommer hem från skolan. Jag tror det är bra för barn att växa upp med djur och ta ett ansvar :-)

Hoppas ni alla får en mysig kväll i mörkret :-)


Snart är det snö och lite ljusare ute så vi kan vara ute mer :-)

5 kommentarer:

Titti sa...

Håller med om att det är bra att växa upp med djur! Barnen lär sig empati och ansvar :) Kan sakna hund ibland,men det brukar gå över när det blir regnväder.DÅ tycker jag det är himla skönt att slippa faktiskt! Han en härlig dag!!

Camilla sa...

Visst är det bra,men då vore det bra att barnen tålde djuren också :)
Tyvärr är det så hos oss.
Men fåglar har vi och det är ju också ett djur :)
Kram på dig!

Helene sa...

Vilken fin hund ni har !!
Ja visst är det mysigt med ett husdjur...Vi har haft men har inget nu !!
Ha en mysig kväll.
Kram Helene.

Susanne P sa...

Jag tror vi alla (åtminstone hundägare) känner så just nu! Mörkt, trist och smutsigt....nääää, nu får snön komma så man får lite ork att gå ut efter kl. 15.00.
Kram & ha en mysig dag i morgon! DET ska vi ha, jag och hundarna!

Malin sa...

Tänk dig då tre långhåriga cockerflickor?? Oj, vad dom släpar in skräp... Tycker inte heller om det här vädret och mest är det pga hundarna... Vill helst inte ut men måste. Hoppas det blir snö snart, då blir det både ljust och rent.

Kram Malin