söndag 18 oktober 2009

Söndagsmys

Idag är det mulet och nu har ett lätt duggregn infunnit sig också. Som gjort för mys! Glömde tyvärr bort att jag skulle på auktion idag...men det fanns nog inget för mig får jag hoppas ;-)
Har nu varit ute en timme på en härlig promenad, jag och hunden. Han som blev badad igår, för det var rena rama lervällingen ute. Inte ser han så mycket bättre ut nu...nä då ser man nästan fram emot snön för då blir han bara blöt iaf!
Ska nu dammsuga lite och sen lite strykning har jag också, annars blir det en lugn söndag...Tyvärr blev det inget med julkärvarna igår då vi fick hem ett lass ved. Bara att bära in! Men det är nog ingen fara, kommer säkerligen tusen andra möjligheter om att hjälpa till för klassen...
Nä nu blir det en kopp kaffe för mig, sen dammsugningen ;-)

Ha en skön söndag!


4 kommentarer:

Pernilla sa...

Skulle också behövt damsuga men jag gömmer mig vid datorn i stället och hoppas på att någon annan i familjen ser att det är skräpigt.
/P

Camilla sa...

Önskar dig en lugn och skön söndagskväll.
Kram på dig!

Susanne P sa...

Varför är det bara jag som ser när det behövs dammsugas, ingen annan i familjen? Har man tre hundar så kan det bli ganska mycket som hamnar på golvet!
Men som sagt; det är det bara jag som ser och tar hand om! (och vill jag inte ta hand om det så struntar jag i det, ingen annan ser skillnad...)
Ha en skön söndagkväll!
Kram
Susanne P

Eva Loppan sa...

Gissa vem som är tillbaka och bloggar;-)

Kraaaaam