tisdag 26 april 2011

Rekordvarmt

Då var påsken över :-) Tror aldrig nånsin jag kan minnas att en påsk har varit så varm, över +20 grader :-) På lördag kväll när vi hade varit och ätit pizza tog vi en åktur i caben vid 18-tiden, fortfarande +20 då! Björkarna har slagit ut här och det måste vara rekord, brukar ju vara i mitten-slutet av maj om jag inte minns fel ;-)
Igår var det dans igen, första gången efter kursen. Läraren på kursen hade lovat att hon skulle vara där ca 30 minuter innan och "värma upp" oss nykomlingar lite innan medlemsdansen började. Men det kom ingen mer kursdeltagare än sambon och jag så vi fick värma upp själva, dåligt!! Sen var det lite lite folk men vi dansade totalt 2 timmar, i denna värme! Synd att det nu kommer att dröja minst tre veckor innan vi kan dansa igen, pga operationen, jag hoppas att vi inte glömmer för mycket ;-) Men i mitten av maj börjar första sommardansen här, hoppas vi har modet att gå då :-)
Har ringt Umeå nu på morgonen för att få veta de sista detaljerna, de skulle ringa upp då de satt i möte. Ska handla och baka idag och sen kommer tjejernas kusin och ska sova över. Känner egentligen inte för att ha besök men gör det för tjejernas skull. Kanske bra att ha nåt att göra så man inte tänker för mycket...
Önskar er alla en härligt tisdag!

Björkarna som står varmast har slagit ut!



8 kommentarer:

Malin sa...

Tror inte ni kommer att glömma nånting, det är nog som att lära sig cykla tror du inte det? Har man väl lärt sig så sitter det där.
Kramar

Semester & Mat sa...

Här har också björken slagit ut i helgen, bara sådär över natten. Var så underbart att se på söndagen att den blivit grön. Är så fint ute nu.
Lycka till med dansandet, själv är man inte så flitig på det ;)

Ha en fin kväll!

Camilla sa...

Gud så kul det låter när du pratar om dansen.
Synd bara på uppehållet. Men du ska se att du kommer inte att glömma.
Nu sitter dansen i ryggmärgen :)
Kram på dig!

soffie sa...

helt otroligt har det varit så skulle jag vilja ha det jämt runt 20grader:)
Björkarna och massor av blommor har slagit ut det och nu på kvällen har det regnat så det exploderar nog ute i naturen nu,
kram

Mita sa...

Nu är det så underbart fin grönska,skir och alldeles ljusgrön.
Det är tidigt i år.Undrar hur sommaren kommer bli??
Inte kommer du att glömma dansen, det sitter nog som en smäck det ni lärt in..
Ha det gott,
Kramen på dej!

Susanne P sa...

Det har hänt massor ute i naturen i helgen!

Men nog tror jag att du kommer ihåg hur man dansar! Den sitter nog där den ska! ;)
kram

Nannis sa...

Härliga bilder!

Tror inte att ni glömmer, nu kan ni det här ;)
kram!

Helene sa...

Ha en mysig fredag.
Kram Helene.