onsdag 4 augusti 2010

Funderar på....

om jag ska låsa denna bloggen, som så många andra...Trots fler och fler läsare är det inte många som "presenterar" sig, men det gör ju inte jag själv alltid heller när jag besöker bloggar...hm svår fråga...men skulle önska lite mer koll över vilka som läser och inte...funderar lite till!
Annars har det varit en regndag idag. Det behövs :-) Imorgon ska det dock bli fint och soligt igen och även fredag. Då hoppas jag verkligen på uppehåll, då sambon och jag tar barnen och åker och ser Diggiloo...ska bli jättekul :-)
Fick även svar idag från röntgen av mitt knä, det var inte det fel som läkaren trodde *kände det på mig*, utan det var en slemsäck i knät som hade svällt ut, förmodligen pga överansträngning. Ska äta antiinflammatoriskt och se om det blir bättre, vila också. Håller tummar :-)

Hoppas ni alla får en skön kväll!


Diggiloo på fredag!

5 kommentarer:

Susanne P sa...

Om du låser din blogg hoppas att jag får tillgång till den. Jag kommenterar/läser alltid din blogg! ;)
Ha det så roligt på Diggiloo på fredag!
Kram

Hallon & Blåbär sa...

Åh, vad roligt med Diggiloo, hoppas verkligen ni får fint väder så ni kan njuta av både fint väder och underhållning.

Ha det bra!

Camilla sa...

Vad roligt att se på Diggiloo.
Japp...idag är det fint väder.
Och vilken tur att det inte var något större fel på ditt knä.
Överansträngning????
Det kan jag nog aldrig få ;)
God morgon!

Jennyshemochharmoni sa...

Jag förstår hur du känner. Ibland känner jag samma. Det är svårt! Dock är det ju kul att nå ut till nya människor också...
Hoppas ni får det riktigt mysigt på Diggiloo! Kram

titti sa...

Hej!! Jaa du. Vi har gurami,zebratetror,rödmunstetror,scalarer,en ål å 2 sugfiskar. Ska köpa till praktbotior. De var bra om man fick sniglar å sånt.. Hur mår ni då? Såg att du haft problem m knäet. Hoppas det är bättre! Här är det fullt upp. Vi har köpt mer får,åsså har jag börjat satt fart på Baldur igen nu. Hraffe ska åxå "startas" nu. Så dygnet skulle ha 36 timmar tycker jag ;) Ha så kul på galajet ikväll!! Kramar!