söndag 12 september 2010

Söndag och helgen är nästan slut...:-( Synd att de ska gå så fort. Igår jobbade jag extra eftersom vi ligger efter mycket på jobbet. Jag körde stenhårt i 6 timmar så jag hoppas att det gjorde nån nytta. Idag vräker regnet ner, så trist när det var cup-final för 7-åringen. Men dom vann! Helt otroligt kul, så det var värt att bli blöt ända in till...ja på bara kroppen ;-)

Ett tråkigt besked blev det i torsdags. Äldsta dottern har ju haft problem med sin rygg i sommar. Läkaren skickade hem henne med alvedon och att vila. Förvånad? Nä. Jag ringde honom igen i början på augusti och sa att vi ville ha en remiss till ortoped, för vi har ju sett att hon inte är bra, även om hon blev bättre. Han skulle skicka remissen. I slutet av augusti när jag inte hade hört nåt, ringde jag till ortopeden. Dom kunde först inte hitta hennes remiss, men till slut hittade dom den. Då sa dom att hon måste röntgas först, för annars var det ingen mening att komma. Så jag ringde igen till läkaren och bad honom fixa lite snabbt att vi fick komma till röntgen.
Så i torsdags morse åkte vi dit....och fick vänta kvar medan röntgenläkaren tittade på bilderna. Vi blev inkallade av en sköterska att de ville att vi skulle gå direkt till akuten, eftersom läkaren hittat nåt på bilderna. Jag blev så orolig. Hon är ju bara 11 år!
Så där satt vi och väntade i 1,5 timme innan vi fick komma in och hon blev då undersökt av en läkare igen. Han sa att det var en kota längst ner i ryggen som hade glidit på nåt vis. Han ville skicka henne vidare på magnetröntgen så att de skulle få en ännu bättre bild på vad som är fel.
Så där är vi nu. Hon fick inte fortsätta med fotbollen, utan han ville hon skulle ta det lugnt tills de vet vad som är fel. Hon blev så ledsen. Det är ju fyra matcher kvar i seriefotbollen...men det är inget att göra åt, vi måste ju få ordning på det nu. Det är bara att vänta och se vad ortopeden säger...men en liten klump i magen är det allt.
Ny vecka på gång, nya utmaningar! Sköt om er!



Genomblöta men glada fotbollstjejer tar emot sina medaljer...min tjej i rosa jacka o svarta byxor :-)

7 kommentarer:

Camilla sa...

Helt otroligt att man måste vänta så länge.
men ändå tur att dom såg vad det var för fel så dom kan fixa till det.
Ha det bäst!
Kram!

Susanne P sa...

Och hon blev hemskickad med att ta Alvedon!?
Tur att du ringde och pressade dem lite!
Hoppas hon blir bra i ryggen.
Kram

Helene sa...

Men vad synd om henne = ((
Men ändå bra att dom hitta nåt som dom kan göra nåt åt !!
Ja visst går helgerna alldeles för fort...
Ha en fin MÅNDAG.
Kram Helene.

Jennyshemochharmoni sa...

Lilla gumman, fy sjutton :( Hoppas ni får ett svar snabbt nu! Hälsa henne så mycket!! KRAM

soffie sa...

usch va jobbigt,vad kan en sån förskjutning bero på ?
å fy vad dåligt att hon fått vänta så himla länge,
massor av kramar till din dotter,
kram

Helene sa...

Önskar dig en fin tisdag.
Kram Helene.

Titti sa...

Nämen usch,stackars flicka! Hoppas ni får veta något snaaart!
Kramar//Titti