onsdag 27 oktober 2010

Onsdag

Idag har jag klippt mig :-) Helt klart en förändring, kortare blev det. Kanske ångrar jag att jag inte klippte det ännu kortare i nacken, men blev lite feg där. Vi får se hur det funkar. Nästa gång ska jag göra slingor eller färg, blir kul! Hon är så bra min frissa, jag har bara gått hos henne tre gånger men jag är helnöjd. Håret betyder rätt mycket för hur man mår :-)
Vädret är urtrist just nu, regnar och är halt och jag har en hund som såå gärna vill göra nåt. Får klä på mig och gå en runda ändå medan yngsta dottern är på gymnastik. Är asimpad över sambon, som hade gjort massor i tvättstugan igår när han var hemma. Skåpen är uppe, bänkskivan är på och tvätthon är infräst i den. Idag har det varit någon här och kaklat väggen, imorgon ska den fogas och snart är det "bara" inkoppling av vatten :-)) Underbart att det har tagit fart! Ska sätta mig och kolla om jag kan hitta någon fin schablon att klistra på väggen också ;-)
Nu ska jag göra mig klar att åka på gymnastik med dottern, sen hem och se Bonde söker fru :-)

Ha en underbar kväll alla♥

5 kommentarer:

Malin sa...

Visst är det underbart när något som legat lite på is plötligt tar fart och så poff så är det färdigt?? Tänk om det kunde ske med våran trappa...
Kram

Camilla sa...

Får vi inte se en bild på dig efter du klippt dig? :)
Ha en toppen dag!
Kram!

Helene sa...

Va kul att du blev nöjd med håret...Jag vill klippa kortare hår men jag måste hitta nån bra frisyr först...Kan du visa en bild på ditt hår ??
= )) Bara om du vill !!
Ha en fin dag.
Kram Helene.

Semester & Mat sa...

Men då har du ju anledning till att unna dig ett till frisörbesök snart igen ;)
Så tänkte jag när jag var iväg och klippte bara lite halvfegt ;)

Ha en fin dag!

soffie sa...

å va härligt att vara nyfriserad,å kul med lite ny frisyr med,
skönt att ha en frissa man trivs med jag har med samma en tjejkompis som klippt mej i många år å det känns så skönt att komma till henne,
kram