lördag 3 januari 2009

Man måste välja ♥

Tänk att det är så mycket man vill ha. Jag har suttit och tittat på resor. Längtat och trånat. Räknat på hur mycket det kostar. Det blir mycket pengar för en hel familj. Så börjar man tänka. På hur mycket man kan renovera för samma pengar....hm! Sambon och jag började diskutera. Vi har haft lite problem med avloppet och står inför om vi måste byta ut hela alltihopa. Det är ju så kul att lägga pengar på avlopp, när man helst av allt vill dra utomlands *sss* Men om vi inte gör det i sommar så får vi vänta ännu ett år på att göra i ordning vår hall och det känns som en evighet. För det går inte att byta golv innan man bytt avloppet.....
Så nu har vi i princip bestämt oss, att vi lägger undan så mycket pengar vi kan och försöker byta det där skit-avloppet till sommaren. Och sen måste vi spara ännu mer pengar för att kunna göra klar hallen. Det ska bli klinkers, golvvärme, nytt tak, ny färg. Ny ytterdörr, helt ny hall-inredning. Även tvättstugan kommer att få en liten uppfräschning. Då måste man spara myyyycket pengar. Det blir till att jobba extra för att få ihop så mycket som möjligt, för vi gillar inte att låna pengar. Eller jo, det skulle vara skönt, men vi ska inte göra det.

Men va skönt det vore....då är de stora jobben liksom klara sen :) Vi får hoppas på en supersommar här i Sverige istället, så man kan gå ut och sola sig lite mellan varven man byter avloppsrör, haha.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så tråkigt med avloppet, hoppas det fixar sig billigt och snabbt.

Jaktprov är det enda vi inte håller på med vår(våra) Springer. Men som du skriver, man vet aldrig vad som heter i framtiden.
/P

Anonym sa...

Det är ju lite tråkigt att behöva lägga pengar på avlopp men det lönar sig nog i längden...
Det är ju oftast värme man vill ha när man åker utomlands men får vi en bra sommar här hemma, och det får vi för det har jag beställt, så finns det mycket att se på hemmaplan. :o)
Kram

Anonym sa...

Nu har vi skoooooter igen!! Ski doo Formula 3a :) Jag är sååååå glad!!! Kramen!