torsdag 1 januari 2009

1/1-2009 Skotertur


Genom stora skogen...


Följ linan...


Stanna för korvgrillning...lånad skoter, en sån vill jag ha!


Värma sig lite i den svaga solen...


Göra upp eld....för korvgrillning


Vidare till nya vyer...Sen hem igen. Tyvärr var det i kallaste laget, -11-12 grader. Fyra timmar ute på en skoter....skönt att komma hem sen igen och få mysa ner sig i soffan. Sen blir det nog pizza, lite film och mys. Vi firar 9-årig förlovningsdag idag...


5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft ;) Fast du vet väl varför tomten bara kommer en gång om år??? Han åker Polaris ;) Johan´s standardfras om polaris...
gratulerar på förlovningsdagen :) Vi är uppe i...Öhhhhh....Snart 8...Tror jag.Mitt minne är inte så bra just nu...Nää,nu ska jag å Hugo mysa :) Tjejerna snackar väl killar på rummet så han å jag ska se på tv å käka nåt gott!! Kram pådig!!

Anonym sa...

Får gratulera till årsdagen och vad himla mysigt det såg ut på bilderna!

Anonym sa...

Haha,här är det ski doo som gäller mest..Nu har vi ingen skoter,men vi har haft Ski doo formula 3 å ski doo mxz 700. Racer saker typ. Det roligaste som finns är ju att åka på bakrullen :)) Kram på dig!!

Anonym sa...

Så himla härligt med skotertur i fint väder! Blir sugen att åka en sväng jag också men mammas och pappas skotrar har diverse funktionsfel tyvärr... Grattis till årsdagen och god fortsättning på det nya året!

anna of sweden sa...

Härligt!