söndag 15 mars 2009

Shopping och annat

Idag har det varit en shoppingdag med en nära vän. Så skönt att få åka iväg och bara vara. Strosa runt, kolla, fika. Det blev inte så många inköp, men lite blommor, blomkrukor, tavelramar, ljuslyktor, ljus, lampor, små söta hjärtan och lite annat. Kanske visar jag foton senare från inköpen. Synd bara att jag var så trött, hade ingen höjdardag igår, hela dagen var jobbig av olika anledningar....Då var det kanske extra skönt att få prata med en vän idag och bara shoppa runt lite :) Finns nog ingen bättre medicin :)

Sen väntar en pirrig dag imorgon, har ju som sagt utbildat mig på jobbet ett par dagar, på lite nya saker, kommer att få prata med lite nya kunder. Känner att jag inte har allt nytt sorterat i huvudet, men det ger sig nog....bara man får komma igång och börja, höra vilka frågor man får osv. Kommer nog att lösa sig :)

Med detta vill jag bara önska en skön söndagkväll

Kramar ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Ny info skulle man aldrig få efter 30 ;) Jobbigt att hålla reda på,I know!!! Härligt att få en stund med en god vän! Goda vänner kan man aldrig få för många av :) Ha en härlig måndag!! Kram på dig!