söndag 27 februari 2011

Vår!

Äntligen är det plusgrader, sol och takdropp! Som jag har längtat efter det!! Igår var jag och äldsta dottern ute på en härlig långpromenad, hade det inte varit för hennes rygg så hade vi kunnat gå hur länge som helst!
Yngsta dottern har haft gymnastikläger i helgen, det avslutades till lunch idag. Igår em var jag där för att titta lite och då fick dom prova på zumba. En tjej från Brasilien var där och dansade med dem och shit vad det såg kul ut! Det måste jag bara prova på! Ibland har jag tänkt på att barn är så härliga, dom är inte rädda för att göra bort sig, utan gör så gott dom kan och hänger med och har KUL. Nåt som är lätt att glömma bort när man blir äldre. I alla fall jag! För det är väl inte så farligt om man råkar göra fel, bara man har kul?!
Annars har jag känt mig halvsjuk hela veckan som gått. Sådär när man inte känner sig pigg, och inte heller jättedålig. Yrsel, illamående, feberkänning, ont i halsen. Ingen ork :( Jag hoppas det vänder snart så man är på banan igen!
Förra veckan hade jag satt upp ett mål på jobbet. Gissa om jag blev glad när jag klarade det! Vilket resulterar att jag är med i en utlottning om två timmar ledigt någon dag. Vore ju inte fel :-) Så håll tummar för mig att jag vinner ;-)
Jag har också bestämt att jag ska ha ett veckans mål för mig själv, en utmaning som kan vara vad som helst som jag känner ett obehag inför. Jag har redan några i huvudet som jag har bestämt att jag ska fixa. Jag är verkligen sugen på att utmana mig, men målen behöver inte vara något "stort" och oövernåeligt, utan kan vara små saker, vad som helst. Utmaningarna ska jag skriva upp i min lilla bok, om jag klarade dem (det ska jag ju naturligtvis!), och hur det kändes när jag hade gjort det :-) Vid större utmaningar måste jag också hitta någon belöning som jag kan få göra om jag fixar det.
Nu har jag en annan utmaning, det är ett BERG med tvätt som måste strykas ;-) Det ska jag fixa och sen ta en lång och härlig promenad med hunden och fundera på vad som ska bli veckans utmaning för mig! Kram till er alla, önskar en fin söndagkväll och måndag!


Gympatjejerna testar zumba!

7 kommentarer:

Mita sa...

Ett pass zumba sen får dom bära ut mig,hehe...konditionen är nog inte den bästa efter vintern,trots hundprommisar,kanske beror till vis del på min onda fot,suck...
Håller tummarna för vinst det gör jag det kan du lita på,
Nej precis,Melodifestivalen är inte som den var tidigare tycker jag,
Önskar dig en skön kväll,
Kramiz!

Helene sa...

Zumba verkar så roligt = ))
Undra vem som har dom danserna ??
Korpen eller ??
Spännande att se vad din utmaning blir !!
Ha en fortsatt mysig söndag-kväll.
Kram Helene.

Camilla sa...

Ja...visst är det härligt att det snart är vår.
Jag säger snart för jag tror att det kommer mer snö och en och annan kall dag kommer det nog också.
Men vi närmar oss med stormsteg :)
Jag ska hålla tummarna att du vinner dina lediga timmar.
Och vad spännande det där med dina utmaningar.
Jag ska hålla tummarna att du klarar dom också :)
Ha nu en toppen måndag.
Kram på dig!

Jennyshemochharmoni sa...

Låter som om du haft en bra vecka trots sjukkänning! Att ha mål tror jag är jätteviktigt för att man ska komma framåt. Utan dem händer det liksom ingenting. Det är roligt med mål! Lycka till med utmaningarna :) :) KRAM

Semester & Mat sa...

Det är ju så härligt när man hör takdroppet. Droppar för fullt idag.
Har till och med hackat bort snö och is från trappen våran. Nu börjar det på bli vår!
sv: Jo men visst är det en staffordshire bullterrier vi har. ibland är man med om att folk säger/skriver pitbull om dessa hundar.

Ha en fin dag!

Pernilla sa...

Plus grader!!! Vilken lyx.
/P

Helene sa...

Kikar in och önskar dig en fin tisdag.
Kram Helene.