söndag 5 april 2009

Snart börjar vi...

Idag blev det sovmorgon till strax efter nio, mycket skönt! Känner mig piggare idag och drog igång och städade, hiskeligt mycket grus och hundhår, huu. Bara efter en stund fick vi besök av mammas gubbe som ska hjälpa oss lite att komma igång med renovering av tvättstugan och hallen. Det känns så kul! Sambon har rensat i garaget idag, så mycket han kan och plockat ner några gamla hyllor, för det ska upp nya fina hyllor så att vi får in mycket i garaget. Sen ska tvättmaskin och tumlare provisoriskt in i garaget medans vi renoverar tvättstugan...mmm, det kommer att bli en hel del stök och bök, men oj så kul det känns ändå!
Så jag fick ta på mig städningen både uppe och nere idag, men det gör inget, går bara och tänker på vad fint det kommer att bli sen! Kom och tänka på att vi också måste kolla in vilket klinker vi ska ha i ytterhallen och hur det ska se ut på väggarna i inre hallen. Just nu är det vitmålat tegel där och vi funderar på att slå på gipsvägg och sen måla eller tapetsera...ja det blir mycket att göra framöver :)
Vädret har varit lika ruggit idag, och en kort stund kom det också lite blötsnö. Slaskigt och blött....Har inte hunnit med någon längre promenad med hunden idag, men i går och fredags kom jag iväg.
Nej nu är det dax att stryka lite innan söndagslugnet lägger sig...


Såhär glad är man när man har tappat sin första tand....

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Oj så söt tjej, med glugg!! Min Maja tyckte att hårspännena var fiina (just nu är hon inne i världens rosa period)!!

Lycka till med renoveringen!

Kram /Ulrika

Mija sa...

Åh vilken söt tandlös tjej ;)
Och skönt med sovmorgon, det fick vi också imorse, här har vi påsklov! :)

Cissi sa...

Vilken söt glugg! :o)

♥ Sanna ♥ sa...

Ursött med gluggen hihi och vad ni fixar här känns det som allt är stiltje menmen..
Hoppas att du mår bra tjejen och att familjen i övrigt ochså mår bra och klarar sig utan alla förkylningar och barnsjukdomar som går!!
KRAM

Jessica sa...

Visst är det trist med allt grus och lera som jyckarna drar in nu, här regnar det dessutom idag så slut på eländet är det inte.

Söt liten glugg tjejen har, hon ser riktigt stolt ut.

Lycka till med renoveringen!