torsdag 11 juni 2009

Skolavslutning

Idag var det då skolavslutning, och inte kom det något regn...på vägen till kyrkan kom några droppar, sen var det uppehåll och vindstilla så det gjorde inte så mycket att det bara var runt 10 grader.
Efter det åkte jag med döttrarna och en annan mamma med dotter ner på stan för att fika. Det blev toast och kaffe, dricka till barnen och efter det en chokladboll. Sen hade döttrarna uppmärksammat att det skulle vara autografskrivning av Scotts, dansbandet, som är i området för att spela. Så vilken mamma fick inte kliva upp där och fixa autografer samt köpa skivan som den yngsta hade beställt. Hm, pinsamt :) Men det gjorde väl inte heller ont att snegla lite på sångaren (Henrik?), hrmm, fast det är lite tantvarning. Jaja, titta måste man väl få göra :)

Nu ska jycken få sig en liten runda och sen blir det nog en ganska soft dag...SKÖNT att vara ledig!


Scotts på besök i stan

2 kommentarer:

soffie sa...

här har det spöregnat hela dagen,vilken tur ni slapp regnet,mysigt med fika vi gick ut ååt tillsammans å det är så mysigt,
fniss tantvarning:O)kramar till dej

Titti sa...

Vi hade kallt på avslutningen här,men nu har Julia gått ur mellanstadiet..Hua..Till hösten blir hon högstadielev!!! HUR blev barnen så stora?? Hoppas ni hade en mysig avslutning!!Krmar!!