fredag 20 november 2009

En lååååång vecka är slut

Gud så skönt! Känner ni som mig, att ni vill kura ner er i soffan med mycket ljus, ett glas vin och lite gott och bara titta på teve och slappa? Som jag har längtat idag ;-)
Jag tänkte faktiskt klappa mig själv lite på axeln för att jag har tagit tag i några saker den här veckan som känns svåra, men jag har fixat det! Då blir man glad :-)
Igår fick yngsta dottern börja på gymnastik hon med. Gissa om hon var glad! Hon har stått som reserv i kö, och så var det några som tackade nej så att hon kom med. Känns jätteroligt och hon hade så kul igår. Nu ska hon göra ett uppehåll med ridningen, för hon har ju innebandy också, och man kan inte hålla på med allt...Så efter jul har jag bara en dag i veckan som jag skjutsar barnen till gymnastik, de andra dagarna bör jag kunna få in lite mer hundträning. Toppen!
I helgen ska det bli bakning, inför skyltsöndag nästa söndag. 10-åringens klass ska stå på stan och sälja för att tjäna ihop till klassresa. Vet inte än vad jag ska baka...men det löser sig väl. Annars blir det nog lite städning (nähä!) för här ser ut som...men nu är det nära ändå. Nästa vecka blir det golv, helt underbart!
Nu är det dax att göra middag, tacos blir det idag eftersom det var ett tag sen. Å vin blir det också naturligtvis! Och sen blir det Idol....
Hoppas ni har en riktigt underbar fredagkväll!4 kommentarer:

Camilla sa...

Din kväll blir som min kväll :)
Ett glas vin till maten och ett till Idol.
Ha det bra och kram på dig!

Nannis sa...

Kura i soffan och må gott håller jag fullständigt med dig om :) Men vinet hoppar jag över, nykterist som jag är så kör jag på cola zero istället *hihi* KRAM och ha en fin helg Camilla!

Titti sa...

Aha,ni kör fredagsmys :) Vi var på bio.Bröllopsfotografen. Helt ok,men jag gillade inte slutet...
I dag ska jag åka å gratta min pappa som fyllde år igår sedan blir det bara det vanliga stöket...Ha en härlig dag!!!

Susanne P sa...

Hoppas din helg varti bra!
Kram
Susanne P