måndag 23 november 2009

Rivstart på veckan

Helgen har varit lugn och skön. Har städat och donat lite, sambon har slipat golvet i hallen. Kanske imorgon kommer golvläggaren. Det är nära nu!!
Hela lördagen var helt underbar, då solen sken som aldrig förr. Tänk att man kan bli så lycklig över sol! Var ute med hunden och gjorde några sökövningar i skogen. Positivt med att inte ha någon snö är väl att man fortfarande kan cykla och göra sök i skogen fortfarande:-) Men den här tiden förra året hade vi minsann snö ;-)

17:e november förra året såg det ut så här!!

Men igår var regnet tillbaka igen. Snacka om att det är sjublött, gräsmattan känns som en vattensjuk svamp...Jag hoppas verkligen det fryser på snart och kommer lite snö, så att man kan få lite julkänsla till första advent! Jag känner mig enormt pysselsugen och väntar bara med att sätta igång med diverse pyssel. Har ju som sagt varit till skogs och plockat grön och vit mossa och lite lingonris. Vore kul att få till en liten krans kanske ;-)
Idag vet jag inte var jag har fått energin ifrån, direkt efter middan tog jag mig en prommis med vovven, sen direkt hem och satte igång med lussekattsbak! Samma lussekatter som förra året med mandelmassa och kesella i. Jättegoda!
Nu ska jag sätta mig en stund med sambon och mysa med lite ljus tända och höra hur hans dag har varit, kom precis hem nu...:-)
Hoppas ni får en toppendag imorgon!


Mmmm, lussebullar...

5 kommentarer:

Nannis sa...

recept!!?? ;) Skicka till en liten vän i lilla jämtland!!

Härligt med snön på bilden, den saknar vi nu....

Kram!

Susanne P sa...

Ifjol infanns sig adventkänslan snabbt men i år???!!!
Härligt med lussebullar!
Kram
Susanne P

Camilla sa...

Det var skillnad det :)
Men snart,snart kommer nog snön till oss.
I dag blir det bakning för mig.
Dock inte lussebullar men bak, det blir det :)
Ha det bra och kram på dig!

Miss M sa...

Otrologt mysig blogg =)
Och SÅ söt vovve....

Eva Loppan sa...

Ja Camilla jag vill gärna ha recptet med!!!

Lääängtar också efter snön!

kram