torsdag 5 november 2009

Snön kommer

Imorgon fredag - veckans bästa dag! Känner mig inte helt frisk, har en "sjukdomskänsla" i kroppen, ingen matlust, allmänt trött...Är hiskeligt rädd att jag blir sjuk till nästa helg då vi ska till Östersund på gymnastiktävlingarna...Annars verkar det härja en hel del sjukdom just nu, många kolleger på jobbet som är/har varit sjuka. Men, jag tänker vila och kurera mig och äta vitaminer...vill inte bli sjuk!
Ute snöar det lite lätt, växlar till att bli lite snöblandat. Men förmodligen lär det vara rätt vitt imorgon eftersom det är nära noll-strecket nu :-) Inte dumt med lite ljus! Längtar faktiskt till första advent då jag får ställa fram mina nya fina ljusstakar! November känns som en lång transportsträcka...
Imorse hade vi iaf en kille här som skulle lägga in klinker i tvättstugan. Men då hade vi glömt ett lager fuktskydd, så nu är det uppskjutet till imorgon istället! Längtar så mycket att få se hur det blir!! Nu ska jag gosa ner mig i soffan :-)

Hoppas ni håller er friska :-) ♥


Här är två stycken som kan konsten att mysa....med varandra :-)

4 kommentarer:

Susanne P sa...

Vilken underbar bild!
Hoppas att du kryar på dej!
Kram
Susanne P

Camilla sa...

Jag ser att "Syrran" kommenterat med "Vilken underbar bild".
Hon menar "vilken underbar hund".(Hon är en hundmänniska)
Jag säger:Vilken underbar bild.(Jag menar vilken underbar katt.)
Jag är en kattmänniska :)
Ha en underbar fredag och kram på dig!

Camilla sa...

Glömde att säga krya på dig!!!

Nannis sa...

Härligt med ett "nytt" badrum snart :)

Här är det på gång att bli bytt golv i hallarna och köket, och måla skåpluckorna!! Har just bestämt golvet, blir ljust och fint tror jag :)

Vad söta dom är djuren! kram