lördag 20 februari 2010

Grejardag

Vilken tur att man har en sambo med resurser. Jag säger bara: mobilt bredband och trådlös dator. Det enda jag inte kan fixa är räkningarna. Men det är ju en vecka kvar tills dom ska betalas, så det är bara att hoppas att vi har fixat ordinarie dator då :-)
Idag fick jag mig en liten sovmorgon, vilket var väldigt välbehövligt. Veckan har varit tuff, mycket på jobbet, träningar för tjejerna, tandläkarbesök, föräldramöte osv. Kände mig helt slut igår! Men nu känns det mycket bättre!
Idag har jag och äldsta dottern varit en sväng på stan, jag har köpt min blomjord och lite annat jag behövde. Har sen suttit och fixat över min mail till web-baserad via Telia, fixat och klart. Nu är jag inte bunden vid en dator utan kan kolla av den överallt :-)
Sambon jobbar på med garderoben i hallen och det börjar närma sig nu...! Snart kan jag visa bilder från hur det blir. Ska bli så himla skönt att få plocka undan kläder och skor och få lite ordning.
I onsdags fick jag med mig sambon på bio och såg Snabba Cash, skitbra var den! Hade nog kunnat ta med både kudde att gömma mig bakom, och servetter...både rå och rörande. Gillar ni filmer i likhet med Johan Falk som gått på tv nu, så kan den vara i er smak!
Nu är det dax för mig att göra lite middag, det blir kyckling med fetaost idag...en favorit :-) Sen blir det mys och melodifestivalen. Hoppas att det blir nåt bra bidrag iaf!

Vill också tacka för era goa kommentarer, dom värmer. Kramar!

Ha en skön lördagkväll!

4 kommentarer:

Susanne P sa...

Hoppas att du fick en bra lördagkväll!
Kram

Ulrika sa...

Låter som en mysig lördagskväll!! :-)

appropå snabba cash, jag håller med till fullo! Så otroligt spännande och ledsam! Egentligen är jag alldeles för gravid för att se sånt, tårarna strömmade! Hihi!
Men i min enfald trodde att filmen var rätt så skruvad, men jag gick på bion tillsammans med en kompis som jobbat som polis i Stockholm. Hon sa att det ÄR så.. som på filmen. Då insåg jag att jag lever i en såpbubbla... Kanske lika bra??
Ha nu en fin ny vecka!!
Kram!

Camilla sa...

Vad tyckte du om tredje deltävlingen?
Darin gillade jag.
Men visst var det roligare att de det live :)?
Ha det bra och kram på dig!

Titti sa...

Fler än jag som har tekniktrubbel....Väntar åxå på fix med datorn.Nån fläkt som är väck...Bläääääää...Saker ska inte krångla...