söndag 14 februari 2010

Upp o ner

Ja då var helgen över igen. Tänk att den måste gå så himla fort jämt...:/ Lördag klev vi upp 05,15 och packade oss redo för en dag i Östersund. Döm om vår förvåning när vi kom fram och hallen var stängd och mörk! Trodde vi hade missförstått nåt, men efter att ha ringt tävlingsansvarig visade det sig att dom hade missat med vaktmästaren, så att ingen hade varit och öppnat. 40 minuter i minusgrader var ingen höjdare....Men när vi sen väl var igång gick det bra. Väldigt bra! Tjejerna vann alla delgrenar i gymnastiken, matta, hopp och fristående och stod även som slutlig vinnare av klassen. Gissa om dom var glada :-) Mega jätteduktiga!
Idag har jag hunnit med ganska mycket, både städning, promenad i det härliga vädret och lite annat pyssel. Humöret har tyvärr inte varit det bästa, alla hjärtans dag till trots...Synd att behöva känna som jag gjort idag på den här dagen...Känner mig ohyggligt trött på vissa saker...trist att jag inte känner att jag har någon att anförtro mig åt, känner mig sjukt ensam. Jag hoppas verkligen att det vänder på den fronten...
Hoppas ni alla får en bra vecka, jag ska göra mitt bästa för att göra min vecka bättre än det känns nu :-)

5 kommentarer:

Pernilla sa...

Men så roligt, GRATTIS!
/P

Nannis sa...

Verkligen skoj att det gick så bra! :) grattis!

kram!

Hallon & Blåbär sa...

Först vill jag börja med att gratta till vinsten, kul att det går bra för dom små liven.

Din stackare, inget vidare att inte allt är på topp. Aldrig kul att stå ensam med tankar som man skulle vilja bolla. Nu känner ju inte vi varandra irl men vill du kan alltid maila mig om du känner att det skulle hjälpa.

Kram på dig!

Camilla sa...

Vad roligt att det gick så bra för dom.
Hoppas att du känner dig gladare snart.
Annars får du komma upp till Ö-vik igen ;)
Ha det bra och kram på dig!

Susanne P sa...

Håller ett hårt grepp om mina tummar att du ska hitta en harmoni igen...annars, säger jag som min syster (ovan) får du komma upp till Ö-vik så ska vi "ta hand" om dej...:)
Kramar till dej