fredag 7 augusti 2009

Vilken dag...

Idag har det varit underbart väder...varmt och skönt. Vi har varit och badat och kom hem på eftermiddagen. Då gjorde jag iordning kräftor och en skink-och ostpaj, mums vad gott! Vi har suttit på verandan i värmen och njutit av maten, med ett glas rödvin ;-) Sen tog jag nyss en cykeltur med hunden, det var underbart med de varma vindarna, dofterna...man kan inte ha det mycket bättre. Nu ska vi duka fram lite snacks och fortsätta mysa :-)
Imorgon ska vi skjutsa barnen till farmor, de ska sova där och vi ska åka på konsert med MR SOMMAR, Tomas Ledin. Ska bli helt underbart! Vi har hyrt en minibuss och ska åka 8 stycken, först ska vi åka och äta mat tillsammans, dricka vin och cider och njuta, skratta, SEN blir det underbar sång med Tomas ;-) Jag såg honom för 7 år sen på samma ställe och det var helt underbart.

Hoppas ni också har det underbart i sommarvärmen!

Kramar ♥

1 kommentar:

Ulrika sa...

Ååå det låter som en helt fantastisk helg! Vad mysigt! Själv jobbar jag natt hela helgen :-D Fast jag njuter faktiskt också av det. Jag mår gott av att komma ut och jobba då och då när jag är mammaledig!

Kram!