måndag 29 september 2008

4 enkla steg till lycka

Jag älskar de här meningarna, har lagt ut dem en gång förut på min gamla blogg, men lägger in dem igen, för de är så kloka...1. Var öppen, ha en avslappnad attityd till livet. Lägg märke till tillfällen som dyker upp och utnyttja dem. Bygg upp nätverk och håll kontakt med vänner under lång tid. Använd din sociala kompetens. Le, se folk i ögonen - ha ett öppet kroppsspråk.

2. Följ din magkänsla, intuition. Lär dig att lyssna till din inre röst i personliga relationer, ekonomi och på jobbet. Träna på att bli bättre på att lyssna till ditt undermedvetna genom att till exempel meditera eller i ett tyst rum söka lugn.

3. Förvänta dig att du ska ha tur i livet och att den ska bestå även i framtiden. Låt dig inte slås ned av motgångar utan tro att turen ska föra dig framåt mot dina drömmar och mål. Tro att solen ska skina över dig.

4. Se det positiva i det som händer. Grubbla inte när olyckan slår till - gör något konstruktivt. Se det positiva i oturen. Det kan föra något gott med sig. Var envis, ge inte upp och vidta åtgärder för att inte drabbas av olycka igen.2 kommentarer:

Anonym sa...

Kloka ord!
Magkänslan ska man följa, det försöker jag göra men det är inte alltid så lätt... :o)

♥ Sanna ♥ sa...

Vilka härliga förmaningar detta är ord att ha med sig, får jag ha dom i min blogg??? var har du läst dom???
KRAMISAR