måndag 15 september 2008

Tråkmåns!

Så känner jag mig nu. Oinspirerad, tråkig, less. Tittade in på min gamla blogg och insåg att jag har väldigt lite bilder på min nya. Blev lite nostalgisk, hur man nu kan bli det över en blogg. Men nånstans saknar jag min gamla blogg, kan inte riktigt få samma inspiration på den nya. Eller så beror det på att jag inte har någon inspiration just nu helt enkelt!
Egentligen är det ju så lite som behövs för att inspirera mig. Det kan räcka med att det är en solig vacker dag, så springer jag ut med kameran i högsta hugg. Det är så roligt att fotografera! Men de senaste dagarna har det varit mulet och tråkigt, kallt och ruggigt. Inga promenader blir det heller, det är korta rastningar med hunden. Hans sår läker sakta men säkert och imorgon är det dax att ta stygnen. Då får vi se vad veterinären säger. Jag har varit överförsiktig de här dagarna, för att jag hoppas att han snart ska bli frisk igen. Jag vill ut i naturen, kan inte klara mig utan det! Visst kan jag gå själv, men det är mycket, mycket roligare om man har någon med sig, en vän, eller hunden.
För att peppa upp mig själv idag lägger jag ut några av sommarens härliga bilder. Ha en bra kväll!
3 kommentarer:

♥ Sanna ♥ sa...

Men vilka otroligt fina bilder du är en fantastisk fotograf!
Jag tror mörkret och regnet och det allmänt trista vädret gör sitt i blogg insperationen, men du ska se att den återkommer ochså när din söta mirax mår bra.
Kramisar och god natt

Anonym sa...

Vilka härliga, varma bilder!
Visst är det tur att man har bilder som gör att man kan tänka tillbaka på trevliga stunder.
Kram

Anonym sa...

Jättefina bilder !