torsdag 11 september 2008

Helg o helg

Låter nästan lite religiöst va´? Men det är så det känns just nu, jag döör om jag inte får helg snart. Det är smutsigt som sjutton hemma, efter helgens bravader med bytt fönster i dotterns rum och en sönderskuren hund, så är det dammigt, blodigt (jo jag har naturligtvis tagit det värsta) och allmänt äckligt. Jag längtar efter att få städa så att det luktar gott....och blir dammochhundhårsfritt :)
Sen tänkte jag också försöka hinna putsa lite fönster, det går ju fort när man inte behöver ta imellan. Vi får se hur mycket lusten orkar med :)
Idag har jag fått ett hemligt telefonsamtal, det är skojerier på gång. Kanske ska min sambo passa sig lite, hehe.....han ska ju snart sälla sig till 40-årsklubben :)

Nej, nu ska jag väl lotsa min trebente hund runt kvarteret, stackarn, tycker synd om honom. Inte för att han har så ont, men att han bara får ligga stilla och ta det lugnt. Han är ju inte van vid det, men han sköter sig bra. Men den där blicken säger väl allt...

Sköt om er :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad har han råkat ut för?? Skurit sig i tassen låter det som,gissar jag rätt?? Jo nog ska jag njuta av lugnet alltid...Synd bara att man inte klarar av att sova längre än typ 7...Skulle va skönt att sova läänge en dag,men det får bli på söndag...Då behöver jag inte ha ågren över att hästarna får gå ut sent.Jag har ev hittat en liten ridprotta till mig själv.En islandshäst som heter Thore ;)
Kram på dej/Titti

♥ Sanna ♥ sa...

Usch vad har hänt inte kul, stackarn, jag hoppas att du får en mysig helg.
Kram

Anonym sa...

Blodig vove och dammiga golv. Aj, det kan ju bli en riktig sörja att plocka upp i helgen. Hoppas att det blir fin utsikt genom fönstret och att vovven lärt sig att öppna fönster innan han hoppar ut ;-)

Anonym sa...

Nää,vad trist..Tänk att det ska vara så svårt för folk att slänga sånt där på avsedd plats???
Här har jag själv en smärre katastrof...Den involverar vatten och tog plats i stallet....Gaaaah! Å johan går som vanligt inte att få tag i..Jag fick ringa grannen för akut hjälp,kul att behöva det kvart över 6 en lördagsmorgon....