måndag 8 september 2008

Linda Lampenius?

Min söta goa nioåriga dotter var så lycklig idag. Då fick hon äntligen spela fiol för första gången :) Hon bar så stolt hem den i sin låda, och har gått runt och gnetat hela eftermiddan.
Haha, man har ju funderat lite hur det kommer att bli. Kanske har man lite väl många fördomar om fiolspelande? Men när jag ser hennes stolta min och hur hon anstränger sig för att göra rätt, då känns det i mamma-hjärtat :) Sambon påpekade härom dagen (med ett illmarigt flin) att kanske skulle hon bli en ny Linda Lampenius. Ja vad vet vi!
Dottern tyckte att det var liite konstigt att läraren darrade i händerna hela tiden.
-Är han gammal? undrade jag. -Näää....det är han inte.
Jaja.

Inte nog med det. Han heter Per-Ture. Det säger väl allt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja vad vet man om framtiden?! =) förstår att hon är stolt! Kram

Anonym sa...

Jag har spelat fiol sedan jag var 10 år och det är fantastiskt roligt. Men det är hemma man spelar tråkiga skalor, gnisslar och övar på svåra stycken. Sedan kan det låta alldeles fantastiskt när man spelar i konsert. :) Övning ger färdighet.
Mao om hon fortsätter så kommer ni att höra mycket ovackert. ;)

Anonym sa...

Hej!
Nu är det bara att träna på till nästa tävling då ;) Själv ska jag ev skaffa ridhäst igen.Har hittat en islänning i närområdet som jag ev ska prova på. Dock har han begynnande benspatt men är symptomfri. Det var visst jättelite på röntgen..Vi får se.Har ju vissa krav själv åxå och jag vill ju ta honom på foder till en början. Well,annars är det OK här.Väntar på hovslagaren nu..Det kan bli cirkus nu...Bokir är som lite besvärlig av sig med hovis..Men det SKA GÅ!!! Hoppas du får en bra dag!!! Kramar/Titti

Jennyshemochharmoni sa...

Men lilla gumman! Klart hon ska spela fiol :)HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA Lite darrningar kanske hör till ;) KRAM!!!