måndag 8 december 2008

Jag tror snart vi håller på att bli insnöade här uppe, idag har det kommit ytterligare nästan en decimeter. Men härligt är det! Kanske kan det bli lite skoteråkning till helgen :)
Ikväll saknar jag sambon som åkt till Stockholm. For kl. 6 imorse härifrån, ca 12-13 grader kallt och massor av snö. Nere i Stockholm regnar det och finns inte ett snökorn. Han skickade en bild till mig, på Ikea vid Kungens Kurva, som han ser från sitt hotellfönster. Retsticka! Han vet ju att jag , hrrmm, gillar Ikea!
Inte får vi träffas förrän sent torsdagkväll, känns lite konstigt då vi aldrig är borta från varandra...men man ska ju få längta lite också ;)

Men det var inte ens kul att se Simon o Thomas som är mitt favvoprogram, vi brukar alltid se det tillsammans...well, nu får det var sluttramsat! Han är ju snart tillbaka.
Tjejerna och jag har hunnit med en shoppingrunda på stan. Vi skulle försöka hitta täckbyxor till den äldsta, men de var slut överallt....typiskt. Jag tröstade mig själv med en ny schal från Vero Moda och ett rött linne som kan vara fint till jul. Sen köpte vi en gardinstång till den yngsta, eftersom jag snott hennes till köksfönstret (aja baja). Och där hittade jag helt underbara söta vita små krukor med fat, som nu står så fint i mitt lilla köksfönster. Jag måste nog köpa flera! Tror jag är inne i en vit-period. Sen fyndade vi också på Kapp Ahl, köpte två underbara klänningar till tjejerna som de kan ha i jul. Jättesöta. Med fina tights till.
Nu återstår nog bara lite läsning och sen är det nog godnatt för idag.

4 kommentarer:

Eva Loppan sa...

Hej!

Ja man brukar inte sakna kon förrän den lämnat båset:-) Skämt o sido det är tomt när de åker bort det tycker jag med! Kul att du hittade fina krukor när ni shoppade!

Kram så länge!!!

♥ Sanna ♥ sa...

Känner vi igen det där min man är borta varje mån till tors i Paris och till våren blir det troligen leipzig... men men ... man börjar vänja sig vid det här!!!
Skönt att vara och fixa lite saker man behöver , känns inte som om jag hunnit med ngt ännu...
KRAM

Anonym sa...

Men det kanske är liiiite skönt att få basa över hemmet solo ett par dagar?? Jag brukar gilla när Johan jobbar nat,för då är jag chef över fjärrkontrollen ;)
Här är det förkylt :( Jag är inte direkt pigg...Ska kurera mig illa kvickt,ska på södra berget på julbord m jobbet på torsdag,å sen ska jag jobba på fredag åxå...Suck...Julia´s fel alltihop ;) Hon hade visst med sig en stadsbacill hem haha.
Nää,nu väntar Äntligen hemma å en kopp choklad! Å förresten..Vad AAAAVIS jag blir på snön...Jag vill åxå åka skoter...Älskar att åka på bakrullen haha. Numer är vi ju skoterlösa.Tyckte det var en dyr leksak nä vi har så lite snö jämt :( En skulle kanske flytta till Alaska ;)
Kram på dig,hoppas du passar på att njuta av lite egentid nu ;)

Anonym sa...

Eva Loppan
Nej, det så sant! Det blev ett stort tomt bås :) *Skratt* Krukorna var så superfina! Kram!

Sanna
Det postitiva är väl att ni får längta efter varandra! Men visst saknar man dem supermycket, och helst om man vill prata, och så är de så långt borta....Kram!

Titti
Jo visst är det lite skönt också! Man får göra heeelt som man vill, haha. Du, krya på dig! Verkligen många som är förkylda nu! Kram!